Joyce

Home / Team / Joyce

In 2013 begon ik vanuit mijn eigen huis met Mijnpippa kleinschalige, professionele en flexibele opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Dat ik een band op zou bouwen met de kinderen dat wist ik maar zo hecht had ik nooit kunnen bedenken. Mijn eigen kinderen genieten ook iedere dag van de kinderen die om hun heen spelen en knuffelen en kletsen graag met de kinderen. De ontwikkeling die de kinderen door maken daar geniet ik zo van! De betoverende glimlach als ze zelf hun jas aan hebben gekregen. De grenzen die ze aangeven, de knuffels die we allemaal nodig hebben, de gesprekjes die we voeren, de contacten met de ouders, zoveel waardevolle momenten heb ik mogen ervaringen de afgelopen jaren.

Nu Mijnpippa is verhuist en Kindercentrum Doen de deuren heeft geopend weet ik het zeker. Wat is het mooi geworden, wat een mogelijkheden en wat een ruimte.  Nieuwe materialen die zorgen voor nog meer ontdekkend en lerend spelen, blije gezichtjes en ruimte voor kinderen. Dat wat ik hoopte is gebeurd en nog veel meer. De samenwerking met de Kievitsbloem is zo bijzonder, de blije gezichten de gesprekjes. Jong en oud samen! Samen bouwen we verder aan Doen. Tot ziens bij Doen.

 

 

Onze site gebruikt Technische cookies om de site te laten werken, klik op OK om te accepteren. .

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten