Joyce

Home / Team / Joyce

De start van een Doen dag.

Je komt spelen bij Doen. Wij zorgen dat de ruimte waar je mag spelen voorbereid is. Alle materialen liggen voor je klaar. We hebben overal meer exemplaren van.

We begroeten elkaar als je binnenkomt en je moeder vertelt hoe het met je gaat. We zien jou, hebben oogcontact en we betrekken jou in ons gesprek. We krijgen een glimlach van jou. Je moeder neemt afscheid en verteld dat mama gaat werken en dat jij vandaag mag spelen bij Doen.  We hebben een kort contact moment. Je moeder vertelt dat ze jou aan mij gaat geven.
Er komt een glimlach op je gezicht en je moeder geeft je aan mij.

Samen kijken we de groep rond, je kijkt om je heen en je weet vast waar alles ligt. Zou je thuis al bedacht hebben waar je mee wil spelen! Ik vertel wie er al bij Doen zijn en wie er vandaag voor jou gaan zorgen.

Ik leg je op je rug op het kleed. Om je heen leg ik materialen, je draait naar je zij en ziet wat er staat. Er staat een giraffe en een groen bakje.  Je draait je naar je andere zij, je kijkt en pakt de bal. Deze bal pak je over in je andere hand, opnieuw kijk je en draait naar je andere zijde. De bal nog in je linkerhand, met je rechterhand pak je de andere bal. Nu heb je ze allebei. Je gaat op je rug liggen met in iedere hand een bal, je ontdekt ze op je eigen manier. Zo lang als jij dat wil. Ik kijk op een afstandje toe en geniet van de manieren waarop jij werkt met de ballen. Je hand draait, kantelt en je tikt de ballen tegen elkaar. Je verplaatst de ballen dicht bij je gezicht. Zo voel je met je gezicht het materiaal van de bal. Na al dat spelen word je moe. Ik kom naast je zitten en vertel dat ik je op ga tillen om te gaan slapen. We maken oogcontact, inmiddels liggen de ballen naast jou, ik til je op en samen gaan we naar het aankleedkussen. Ik vertel je wat je gaat Doen. Je mag zo gaan slapen, ook vertel ik jou over wat ik je allemaal zag Doen met de ballen. Geïnteresseerd kijk je mij aan. We genieten samen van het samenzijn met alle aandacht en tijd voor elkaar!

 

 

 

 

Onze site gebruikt Technische cookies om de site te laten werken, klik op OK om te accepteren. .

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten